header-fit-fun-v0 3

Dynamic Tennis 

  

Dynamic Tennis mag zich in een toenemende populariteit verheugen. Op een hondertal plaatsen in Nederland wordt gespeeld met duizenden beoefenaren. Niet verwonderlijk omdat Dynamic Tennis:

  • Gemakkelijk aan te leren is
  • Attractief is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen spelen met en door elkaar.
  • Op gevorderde leeftijd nog goed vol te houden is
  • Gespeeld wordt met lichte materialen waardoor blessures een uitzondering zijn

Dynamic Tennis wordt gespeeld op de binnenste lijnen van een badmintonveld. Het net hangt op 82-85 cm. Het spel wordt gespeeld met de oude regels van tafeltennis, wat met name het dubbelspel aantrekkelijk maakt.

Dynamic Tennis wordt gespeeld met een speciaal ontwikkeld racket met extreem laag gewicht van ca. 170 gram en met een lichtgewicht foambal van ca. 15 gram. Dit geeft elke speler de mogelijkheid snel, behendig en met veel effect te spelen. Dankzij deze materialen kost het nagenoeg geen kracht om de bal te spelen.

FIT & FUN Heumen gaat deze sport weer aanbieden als er animo voor is. Naar verwachting zal dit op de donderdagochtend zijn.

Wil je een Dynamic Tennis vrijblivend proberen? Op dondedagochtend 13 en 20 april wordt er een proefles Dynamic Tennis gegeven in sporthal de Passelêgt Overasselt van 10:30 to 11:30. 

Heb je interesse vul dan het inschrijf formulier in en je ontvangt bericht wanneer er voldoende sporters zich hebben ingeschrijven om een uurtje gezelling deze sport te beoefenen.

 

Dit formulier is niet beschikbaar.