header-fit-fun-v0 3

FNO Klein Geluk project

Samen materialen kiezen maakt sporten leuk(er)

Materiaal informatie sessie 9 juni

logo-fno-kleingeluk-rgb-2022

Op vrijdag 8 juni is Erik Spiegelenberg van NIJHA, met een auto vol sport-  en spelmaterialen naar het sport centrum LACO gekomen met een auto vol sport- en spelmaterialen. Circa 30 leden en docenten  hebben 2 uur lang kennis kunnen maken met deze materialen en deze uitgeprobeerd.  

Voor ieder niveau binnensport waren er aantrekkelijke materialen, van Lacrosse tot Parachute met vangnetjes, Hip and Thigh en een Tchouck (trampoline voor een balspel), Curling en nog veel meer.

Ook voor de Bootcamp zijn er materialen waar op een leuke manier kracht getraind kan worden.

Alle deelnemers, zowel leden als docenten, konden op een formulier aangeven wat zij in de les zouden willen gebruiken. Het is voor projectgroep FNO-Klein Geluk en het bestuur een hele toer om binnen het budget te blijven en toch iedere doelgroep te verwennen. De nieuwe materialen zullen voor de vakantie besteld worden, zodat deze bij de start van het nieuwe seizoen in de verschillende lessen gebruikt kunnen gaan worden.

De nieuwe materialen zullen ook getoomd en gedemonstreerd worden tijdens de Fit Test  eind september in Malden als extra promotie van onze activiteiten naar potentieel nieuwe leden.

 

 

 

compilatiematerialeninfosessie
materiaalcompilatievertikaal 2