header-fit-fun-v0 3
fit-en-fun-logo2020

Welkom bij FIT & FUN Heumen

Welkom bij sportvereniging FIT & FUN Heumen, de sportvereniging voor alle 50-plussers in de gemeente Heumen.

Bij onze vereniging staat gezondheid, gezelligheid en op een sportieve manier samen bewegen voorop. De activiteiten die wij aanbieden vinden plaats binnen de gemeente, in de lokale sportzalen en dorpscentra, dus zo dicht mogelijk bij huis. Voor ons is niet alleen sporten en bewegen belangrijk, ook het bijhouden van sociale contacten wordt gestimuleerd door na afloop samen gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

De lessen binnen FIT & FUN Heumen zijn gericht op conditie, kracht en lenigheid en niet te vergeten gezelligheid en worden gegeven worden door enthousiaste en geschoolde docenten.

Elke les wordt aangeboden op verschillende sportniveaus zodat iedere deelnemer op zijn eigen niveau en tempo beweegt. De lessen verschillen van een warming-up, tot kracht,- en balansoefeningen. Hierbij kan gedacht worden aan korfbal, volleybal en nog veel meer zaalsporten.

Is sporten in een gymzaal toch niks voor jou? Geen probleem! Naast alle binnen sporten bieden wij ook buitensporten aan, lekker bezig zijn in de natuur zoals Sportief Wandelen, Nordic Walking, Running en Bootcampen.

Kom kennis maken, schrijf je in voor een activiteit die bij jou past en de EERSTE TWEE LESSEN ZIJN GRATIS. Hierna zal onze sportadviseur je helpen een passende activiteit te vinden.

Tot snel bij FIT & FUN Heumen!

Het laatste nieuws

Start Pilates lessen in Malden

Datum: 20 september 2020
Na de herfstvakantie worden onze Pilates lessen ook gegeven in Malden op de vrijdagochtend, van 11:00 tot 12:00 in het Sportcentrum. De eerste les is op 30 oktober, Zie ook Pilates .

Week van de senioren

Datum: 13 september 2020
De gemeente Heumen organiseert de "Heumen Beweegt" week van 21 september tot 1 oktober in het kader van Wereld Alzheimer Dag en Dag van de Senioren. Meer informatie over het sport aanbod en de aanmeldingsprocedure vindt u op de activiteiten poster activiteiten-agenda-week-senioren.pdf

Algemene Leden Vergadering

Datum: 01 september 2020
De Algemene leden vergadering voor het seizoen 2020-2021 is gepland op 12 november,  19:30 in de Terp te Heumen.  

Naar nieuwsoverzicht