header-fit-fun-v0 3

Welkom bij FIT & FUN Heumen

Welkom bij sportvereniging FIT & FUN Heumen, de sportvereniging voor alle 50-plussers in de gemeente Heumen.

Bij onze vereniging staat gezondheid, gezelligheid en op een sportieve manier samen bewegen voorop. De activiteiten die wij aanbieden vinden plaats binnen de gemeente, in de lokale sportzalen en dorpscentra, dus zo dicht mogelijk bij huis. Voor ons is niet alleen sporten en bewegen belangrijk, ook het bijhouden van sociale contacten wordt gestimuleerd door na afloop samen gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

De lessen binnen FIT & FUN Heumen zijn gericht op conditie, kracht en lenigheid en niet te vergeten gezelligheid en worden gegeven worden door enthousiaste en geschoolde docenten.

Elke les wordt aangeboden op verschillende sportniveaus zodat iedere deelnemer op zijn eigen niveau en tempo beweegt. De lessen verschillen van een warming-up, tot kracht,- en balansoefeningen. Hierbij kan gedacht worden aan korfbal, volleybal en nog veel meer zaalsporten.

Is sporten in een gymzaal toch niks voor jou? Geen probleem! Naast alle binnen sporten bieden wij ook buitensporten aan, lekker bezig zijn in de natuur zoals Sportief Wandelen, Nordic Walking, Running en Bootcampen.

Kom kennis maken tijdens een van onze lessen, de EERSTE TWEE LESSEN zijn GRATIS.

Meer informatie over ons vindt u op deze website. Op onze Facebook (https://www.facebook.com/fitfunheumen) en Instagram (https://www.instagram.com/seniorensport_fitfunheumen/) paginas ziet u een impressie van onze activiteiten en lessen. Ook kunt u ook contact opnemen via ons algemene mobiele nummer 06-58793867 of per mail naar ofni.[antispam].@fitfunheumen.nl.

Tot snel bij FIT & FUN Heumen!

 

 

 

Agenda:

  • 2 t/m 24 september stem periode Rabo Clubsupport 2024
    • Hiermee hopen we extra inkomsten te verkrijgen om nieuwe lessen op te zetten in het seizoen 2024-2025
  • 24 september Algemene Leden Vergadering
    • 14:30,  de Terp in Heumen

 

 

Het laatste nieuws

Vergoeding contributie

Datum: 13 maart 2024
Verschillende aanvullende zorgverzekering vergoeden (een deel van) de contributie van onze volgens MBvO opgezette lessen. Raadpleeg uw zorgpolis voor uw mogelijkheden. Ook kunnen onze lessen vanuit het Heumens tegoed betaald worden.  Raadpleeg hiervoor de website www.heumenstegoed.nl.

Nieuwe Materialen Informatie Sessie

Datum: 23 juni 2023
Op 9 juni hebben leden en docenten kennis kunnen maken met nieuwe spot- en spelmaterialen. Deze werden gedemonstreerd door de firma NIJHA.  Een impressie hiervan van deze middag is te vinden ondet het FNO project 2023 menu.

Naar nieuwsoverzicht

 

 

FIT&FUN Heumen is op zoek naar enthousiaste docenten.

Heb je interesse of wil je meer weten, klik hier voor de vacature omschrijving vacature-docent-fit-fun-heumen-220324.pdf