Zoeken

Workshop Route.nl door Anja

19 november 2020  -  Algemeen
Op woensdag 18 november heeft Anja een workshop route.nl gegeven via Zoom. Met 6 belangstellende deelden we het scherm en heeft Anja ons door het hele programma van route.nl geleid en ons de mogelijkheden laten zien, zodat we de komende maanden heerlijke wandelingen kunnen maken ook in een andere omgeving. Door de app te gebruiken zie je hoeveel wandelingen er in jouw buurt liggen die je no...

Hervatten van de sportactiviteiten

17 november 2020  -  Algemeen
De op 3 november aangescherpte corona maatregelen zijn weer opgeheven.  We kunnen en gaan onze zaal- en buitensportactiviteiten vanaf maandag 23 november weer opstarten, natuurlijk volgens de nog steeds geldende maatregelen. Zie ook onze corona pagina.  

Beweegboek om tijdens corona te blijven bewegen

07 november 2020  -  Algemeen
Om tijdens de coronaperiode toch in beweging te blijven hebben de 4 sportverenigingen de handen ineen geslagen. Onder Beweegboek staan oefeningen en links naar filmpjes om thuis mee aan te slag te gaan. Elke maandag, woensdag en vrijdag zal er een nieuw boek op de website komen. 

Nog geen Pilates lessen in Malden

11 oktober 2020  -  Algemeen
De start van onze Pilates lessen in Malden is uitgesteld vanwege onvoldoende aanmeldingen. Zodra er voldoende aanmeldingen ontvangen zijn, zullen we starten met Pilates lessen in Malden op de vrijdagochtend, van 11:00 tot 12:00 in het Sportcentrum.