header-fit-fun-v0 3

De wandelchallenge is weer terug!

 

zuiderzeepad-08m-medium

Na een daverend succes 2021, weer terug, de Wandelchallenge. We blijven dit jaar in eigen land. Nieuwjaar met nieuwe kansen om actief te beginnen door mee te doen met de wandelchallenge “de paden op …” van 30 dagen.

Je vormt een groepje van minimaal 4 maximaal 10 personen en geeft 2x in de week je gelopen kilometers door aan de teamleider die vervolgens dit doorgeeft aan de organisatie, die het vervolgens op de site vermelden. Loop het liefst iedere dag!

We starten eerder vanwege de Lockdown, je kunt al starten met wandelen vanaf in de week van 3 januari tot en met 17 januari 2022.

De 6 verschillende paden hebben een totaal van 2415 km.
1 Grote Rivierenpad 267 km
2 Nederlandse kustpad deel 1, 210 km, deel 2, 233 km, deel 3, 268 km
3 Zuiderzeepad 492 km
4 Westerborkpad 340 km
5 Hertogenpad 238 km
6 Grenslandpad 367 km


Kijk voor meer informatie over de verschillende paden op onderstaande linken.

https://www.wandelnet.nl/grote-rivierenpad

https://www.wandelnet.nl/nederlands-kustpad-deel-1

https://www.wandelnet.nl/nederlands-kustpad-deel-2

https://www.wandelnet.nl/nederlands-kustpad-deel-3

https://www.wandelnet.nl/zuiderzeepad

https://www.wandelnet.nl/westerborkpad

https://www.wandelnet.nl/hertogenpad

https://www.wandelnet.nl/grenslandpad

Hoe gaat dit in zijn werk:

Je schrijft je in als groep of als individu met de link https://forms.gle/WrPQcFYfBV99GU6GA of met een mail aan 2202egnellahclednaw.[antispam].@outlook.com. Dan krijg je vanuit de organisatie bericht wie er in jouw team zitten en wordt er met deze personen een groepsapp gemaakt en kun je van start.

Registreert iedere dag hoeveel kilometer je hebt gelopen en geef deze 2x per week door aan de teamleider van jouw groep. Deze teamleider geeft vervolgens 2x keer per week de stand van de gelopen kilometers van de gehele groep door aan de organisatie. Vanuit de organisatie krijg je te zien en te horen hoever de groep is. Dit wordt ook bij gehouden op de sites.

Op de sites https://www.inbewegingsport.nl, https://www.beweegcollectiefmookmiddelaar.nl en https://www.maasburen.nl worden alle groepen weergegeven en zie je hoe ver jouw groep ten opzichte van de ander groep staat. Zo kan het een prestatietocht worden maar ook een wedstrijd.

Iedereen mag mee doen, wel of niet lid van een vereniging, jong en oud! Leden van het Beweegcollectief Mook Middelaar en Fit en Fun Heumen lopen gratis mee. Niet-leden betalen 2,50 over te maken op NL76RABO0138750882 tnv Beweegcollectief Mook Middelaar. 

Daag je buren, familie en kennissen uit om mee te doen.Gezellig als je iedereen aan de wandel ziet en elkaar kan groeten dat is pas een goed voornemen!

Een initiatief van de beweegcoach senioren en studenten HAN en ROC voor alle senioren van Mook en Middelaar, Heumen en Berg en Dal in 2021, dat wordt nu voortgezet in 2022.

Je hoeft niet alle zes de paden te bewandelen. Je begint bij Pad 1 en kijkt hoever je kan lopen met je team. Het project zal 30 dagen duren en wordt uitgevoerd in groepjes van max. 10 personen.

De deelnemers tellen net als vorig jaar alle gelopen kilometers bij elkaar op en zo kom je elke dag op een dagtotaal. Dit dagtotaal wordt twee keer per week doorgegeven aan de teamleider die de stand bijhoudt

Veel succes Marian Schijf en Imke Bonnamy