header-fit-fun-v0 3

RABO CLUB Support 2022 … Fit & Fun Heumen doet mee.

Draagt u Fit & Fun Heumen een warm hart toe en wilt u uw club helpen om aan extra financiële middelen te komen. Stem dan op Fit & Fun Heumen in de RABO CLUB Support actie 2022. U kunt stemmen van 5 september t/m 27 september 2022 op www.rabobank.nl.

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt. De Rabobank geeft daarom verenigingen de mogelijkheid om een deel van het beschikbare gestelde bedrag voor de RABO CLUB Support actie te ontvangen. Hoe meer stemmen uitgebracht worden op Fit & Fun Heumen, hoe hoger het bedrag is dat de Rabobank onze vereniging toekent.

Fit & Fun Heumen heeft bij inschrijving om mee te doen aan Rabo Club Support aangegeven dat zij de subsidie wil inzetten voor het opzetten van nieuwe activiteiten en het opleiden van docenten. Hierdoor hopen we het aantal leden weer te laten groeien, zodat we een financieel gezonde vereniging kunnen blijven.

Doet u ook mee?

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat zij leden heeft én een deel van de winst teruggeeft aan de maatschappij. Als lid van de bank mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven de bank ondersteunt.

Zo werkt het:

 1. hebt u een Rabobankrekening en bent u lid van de Rabobank volg dan onderstaande stappen:
  1. gaat u naar de website: rabobank.nl/leden/clubsupport
  2. u logt in met uw gebruikelijke inloggegevens
  3. kies voor onze vereniging Fit & Fun Heumen
  4. en … klaar!
 2. hebt u een Rabobankrekening en bent u nog geen lid van de Rabobank, dan kunt u gratis lid worden van deze bank zodat ook u voor Fit & Fun Heumen kunt kiezen. U volgt dan ook bovenstaande stappen.
 3. hebt u familie, vrienden of buren die ook op ons willen stemmen. Heel graag!
  De enige voorwaarde is dat degene een bankrekening heeft bij de Rabobank en lid is of wordt van deze bank. Zij volgen ook dezelfde stappen.

Het kost u helemaal niets, alleen een kleine moeite.

Slechts enkele muisklikken en u steunt onze eigen vereniging.

Extra informatie kunt u vinden op:

www.rabobank.nl/clubsupport #RaboClubSupport #decooperatieveRabobank

 

Het bestuur van Fit & Fun Heumen dankt u heel hartelijk voor het meedoen en voor uw stem.

Vanaf 3 oktober a.s. wordt bekend gemaakt hoeveel financiële steun onze club zal krijgen.